Mibrasa, su casa

Takana on taas iso viikko. Vasta viime viikolla Kotipizza Group palkittiin Brysselissä koko Euroopan vastuullisimpana pienenä pörssiyhtiönä, ja toissa päivänä Piensijoittajat valitsivat meidät Suomen parhaaksi pieneksi pörssiyhtiöksi jatkuvasta tuloksentekokyvystä ja piensijoittajat huomioivasta viestinnästä.

Ehkä se kaikkein suurin uutinen oli kuitenkin se, että Helsingin ja koko Suomen ylivoimaisesti parhaasta burgerpaikasta Social Food Street Burgerjointista tuli eilen osa Kotipizza Groupia. Social Burger on Herkko Volasen ja MasterChef Suomesta tutun Pikkis Tuomosen luomus, jossa burgerit tehdään alusta loppuun käsityönä ja kypsennetään puuhiiligrillillä.

Olen jo pitkään ihaillut ravintolan ainutlaatuista konseptia ja maailmanluokan laatua. Ennen kaikkea olen ihaillut Pikkiksen ja Herkon intohimoa ruokaa kohtaan.

Social Burgerissa kaikki tehdään just eikä melkein. Raaka-aineet ovat priimaa ja työ tehdään sekä taidolla että suurella sydämellä. Kundien panostuksesta laatuun ja vastuullisuuteen kertoo se, että lihaisien burgereiden lisäksi myös kasvis- ja vegaanituotteet ovat täyttä tavaraa.

Olen syönyt kaikenlaisia hampurilaisia kaikkialla maailmassa ja voin rehellisesti sanoa, että ne kaikkein parhaat saa Helsingin Kurvista.

Commander-in-Beef Herkko ja The Burgermeister Pikkis ovat myös into- ja kunnianhimoisia yrittäjiä, joilla riittää nälkää ja näkemystä. Heidän unelmansa on, että kohta Suomen ja maailman parhaita burgereita saa kaikkialta Suomesta.

Olen täysin vakuuttunut siitä, että Social Burgerin laatu ja ainutlaatuinen grillauskonsepti saavat ystäviä kaikkialta Suomesta. Meidän tehtävämme Kotipizza Groupissa on auttaa ketjun luomisessa ja huolehtia siitä, että Herkko ja Pikkis pääsevät toteuttamaan unelmansa.

Lähetä kommentti