Tommi Tervanen

Tommi Tervanen
Kotipizzan toimitusjohtaja

Olen ruuan ystävä, jonka sydän pamppailee yrittäjyydelle ja vastuulliselle liiketoiminnalle. Olen piinallisen kiinnostunut myös elintarvikkeista, raaka-aineiden alkuperästä ja tuotantomenetelmistä. Uudet ravintolakonseptit kiinnostavat aina. Rakastan vierailla tehtailla ja pujotella tuotantolinjojen välissä, tonkia pelloilla ja jutella viljelijöiden kanssa säästä sekä hämmentää tuotekehityksen palavereissa kyselemällä mahdottomia.

18 kommenttia artikkeliin “Tommi Tervanen

  1. Iltaa!
    Nimeni on Priit Saviste ja yhtiöstä Foodwin OÜ. Foodwin on VihannesTukku Virosta- Tallinnasta. Meidän asiakat ovat Helsinkiin HORECA puolelta. Jos kiinostaa 20-30% edullisemmat raaka ainet tai vihannekset niin voisimme tavataa ja tehdää yhteistyötä.

    Terveisin,
    Priit Saviste
    johtaja
    Foodwin OÜ
    priit@foodwin.eu
    +3725036643

    • Tommi Tervanen

      Priit, ota yhteys Anssi Koivulaan Helsinki Foodstock. Hoitavat meidän kaikki hankinnat. Tommi

  2. Kirsi Hauta-aho

    MIKSI JAUHELIHA ON POISTUNUT KOKONAAN TÄYTEVALIKOIMASTANNE? Olen pienestä pitäen ollut Kotipzzan kanta-asiakas ja syönyt aina pelkästään jauhelihapitsaanne. Jauhelihakastikkeenne on ollut täysin uniikki Suomessa, eikä kukaan kilpailijanne ole päässyt lähellekkään jauhelihapitsaanne. Nyt niin minun, kuin monen muunkin suosikkitäyte on poistettu kokonaan…. MIKSI? Beef’n’roast naudanjauhelihanne on täysin erilainen maultaan ja koostumukseltaan kuin aikaisempi jauhelihanne, evätkä ne ole verrattavissa keskenään. OLKAA NIIN KILTTI JA PALAUTTAKAA JAUHELIHA(KASTIKE), jotta minä ja moni muu voimme syödä kunnon perinteistä jauhelihapitsaanne.

    • Tommi Tervanen

      Moi Kirsi, kysyntä tuotteelle on laskenut vuosien aikana. Ymmärrämme että sillä on toisaalta vankka kannattajakunta. Lähdimme hakemaan tuota bolognesea laadukkaampaan suuntaan paistetulla naudanpaistijauhelihalla. Viemme terveiset tuotetutkimukseen, joka kyllä säätää tuotteen niin että se maistuu kaikille. Kiitos palautteesta!

  3. Kirsi Hauta-aho

    Kiitos pikaisesta vastauksesta, Tommi.

    Eikös tuo laadukkaampi paistettu naudanpaistijauhelihanne ole täysin samaa lihaa mikä on ollut jo vuosia burgerpitsassa täytteenä ja yleensäkkin täytevaihtoehtona jauhelihakastikkeen rinnalla? Eikö jatkossa voida pitää perinteistä jauhelihakastiketta edes täytevaihtoehtona?

    Kotisivuiltanne en löytänyt ollenkaan mitään ruokaan liittyvää palautepaikkaa, löytyykö sellaista? Ravintolakohtainen palaute onnistuu, mutta ravintolahan ei mitenkään asiaan vaikuttaa, joten ruokaan, ruuanlaatuun ja yrittäjään kohdistuville palautteille ei ole paikkaa ollenkaan?

    Kysyn nyt vielä, että voisitko kertoa, että kuinka monta kaloria normaalikokoisesta pitsasta voi vähentää, jos sen ottaa puolella juustolla eli kevyempänä?

    Ravintotiedoissa uudistetuilla kotisivuillanne sitä ei enään näy ollenkaan. Vanhoilla kotisivuillanne automaattisesti ravintotiedoissa muuttui kalorimäärä sen mukaan miten poisti tai lisäsi täytteitä, mikä kuntoilijoiden kannalta on tärkeää, koska mistään ei selviä yksittäisten täytteiden esim. ananaksen kalorimääriä, eikä muitakaan ravintotietoja.

    • Tommi Tervanen

      Moi, sekin pitää paikkaansa. Kun löysimme tämän laadukkaan kotimaisen naudanjauhelihan otimme sen ensiksi käyttöön Burgerpizzassa. Sen jälkeen monet asiakkaamme tykästyivät siihen maultaan ja päätimme tukea kotimaisuutta. Olet oikeassa että tuosta ”soosista” monet pitivät erikseen ja tuotekehityksemme jumppaa asian kanssa parhaillaan, miten tuo uusi jauheliha ja perinteinen ”soosi” voitaisiin yhdistää jatkossa. Kiitos arvokkaasta palautteestasi! Terveisin, Tommi

  4. Monika Jain

    Terve Tommi,
    Is there a contact number that I can reach you at? We do mobile Apps for QSR industry and wanted to discuss with you if this is something that Kotipizza would be interested in exploring.
    Both me and my cofounder have worked and lived in Finland for over 10 years and are presently running this start up in Bangalore India. Finland is close to us and hence we wanted to start with Finnish market.

    What Presto offers is a full platform and an accompanying App, that is branded with the enterprise’s choice. The application works on both iOS and Android. We have a platform (SAAS) play, that makes it a subscription model and hence easier to adopt compared to high-investment dedicated application models. Company can have a meaningful two way communication with its customers, who can order on the go now.

    To create the App, all we need from you will be your brand logos and color palettes, product category pictures and prices.

    App functionality and Features relevant for KotiPizza, to begin with
    – Landing screen – logo and home screen, with two actionable buttons
    – Store Locator, opening hours/contact numbers etc.
    – Products and products categories with prices
    – Ordering/cash on delivery/ready for pick up
    – Consumer profiles for promotions and notifications
    – Easy to use management module from where you can manage the App and its messaging and update daily menu etc.
    And then add
    – QR codes that the consumer can scan and download
    – coupons download/purchase gif voucher/send it to friend or family
    – link it to the other planned social media
    – Mobile payments via payment gateways

    You can download some of the Presto Apps from the India Google store.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.presto.restaurant.freshmenu
    We created this one in 48 hours.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.presto.restaurant.sattviko&hl=en
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.presto.restaurant.mastkalandar&hl=en
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.presto.retail.aomi
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.presto.salon.ylg
    Will look forward to hearing from you f this interests you.

    You may send me the reply to monashashank@gmail.com
    I am seperately sending you a linkedin invite.

    Thanks
    Warm regards
    Monika
    +91 97315 44994

  5. Risto

    Moro

    Miten Jauhelihakastikkeen palauttaminen listalle etenee? On jo todella pitkä (tai ainakin se siltä tuntuu) Kotipizza boikotti takana. Alan olla jo hiukan kärsimätön etsimään päivittäin mahdollisia uutisia tai mainoksia jauhelihakastikkeesta teidän sivuilta ja google:lla… Selvenyksenä se, ettei kuiva beed and roast aja samaa asiaa vaan jää syömättä.

    • Tommi Tervanen

      Jauhelihapizza palaa listalle 9.2. Saimme pelastettua reseptiikan sekä teimme tuotteen kotimaisesta luomunaudanjauhelihasta.

      Terveisin

      Tommi

  6. Jyrki Karttunen

    Pitkästä aikaa päätin tilata pizzan teidän sivuiltanne. Tilaus meni hyvin, mutta jotain meni pieleen. Laitoin pizzan noudoksi vaikka piti olla kotiinkuljetus. Tilaus tehtiin 20.55. Soitin pizzeriaan noin 21.50. Myöhäistä oli. En pystynyt noutamaan pizzaa, koska millään en olisi päässyt Keravalle siinä ajassa. Menetin 25 euroa, enkä saanut mitään. Ehkä teidän on syytä muokata sivustoa selkeämmiksi minun kaltaisteni pöljien varalta. Paras olisi lopettaa nettimyynti jo kahdeksalta. En taida ostaa teiltä enää mitään.

  7. Kiitos Suomen parhaasta gluteenittomasta pizzasta! Uusittu gluteeniton pizzapohjanne on todellista herkkua! Liian useasti gluteenittomat poizzapohjat ovat limaisia, sitkeitä ja jopa kivikovia mauttomia (tai pahalta maistuvia) inhokkeja. Nykyinen pohjanne maistuu maukkaalta ja siitä löytyy pizzapohjan tärkein ominaisuus, rapeus. Nyt maistuu taas pizza, vuosien tauon jälkeen, kiitos!

  8. Ville

    Moi Tommi,
    Katsoin juuri kotipizza pomo piilossa jakson ruudusta ja täytyy todeta että kaltaisiasi Johtajia suomi tarvitsee ehdottomasti, mies joka ajattelee järjellä ja välittää aidosti alaisistaan ei voi kuin menestyä elämässään ! Kyllä Kotipizzasta tilataan jatkossa useammin, hinnat vaan tuntuvat hieman kovilta ja odotellaan aina kamppanja tarjouksia,jos hinnat olisivat hieman matalammat, saisiko tällä lisättyä myynnin volyymiä ja tuottoa, nimimerkillä hinnat alas ja myynti ylös? Tuotteet on kunnossa ja moni varmasti samaa mieltä että maultaan kotipitzan annokset ovat ihan top ykköstä! mutta hinta annoksen kokoon nähden voisi olla edullisempi, tällä tuotteesta saadaan varmasti houkuttelevampi ja moni tukisi kotimaista pitzeriaa mielummin kuin ulkomaista.

    • Tommi Tervanen

      Moi Ville, kiitos rohkaisevasta palautteesta! Meidän raaka-aineet ovat pääsääntöisesti kotimaisia ja meidän mielestä on oikein ja reilua maksaa niistä myös oikea korvaus tuottajille. Samoin pitää meidän omien Kotipizza-yrittäjien pärjätä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä tulee jatkossakin olemaan kampanjoita, mutta myös erittäin korkealaatuisia uutuustuotteita. Terveisin, Tommi

  9. Wau Tommi! Sinun kaltaisia toimitusjohtia ja ihmisiä ylipäänsä lisää maailmaan,
    oot ihan huikeen hieno välittävä tyyppi! Tuli ihan välitön halu pistää Kotipizza pystyyn!
    Toivon kaikkea mahtavaa jatkoon!
    (Katsoin siis juuri Pomo piilossa-ohjelman)

  10. Sanna

    Hei,

    en löytynyt Kotipizzan sivuilta sopivaa palautekanavaa (palautteeni ei koske ravintolaa, laatutakuuta tai muita palauteaiheiden vaihtoehtoja), joten toivottavasti palautteeni tavoittaa tätä kautta!

    Haluaisin tiedustella, miksi gluteenittomasta pizzapohjasta veloitetaan 2 euron lisämaksu? Ymmärrän, että gluteenittomat tuotteet ovat kalliimpia, mutta tällaista käytäntöä ei ole tullut vastaan missään muussa ravintolassa, vaan esim. monessa hampurilaisravintolassa sämpylän saa vaihtaa tavallisesta gluteenittomaan ilman lisämaksua. Lisämaksu asettaa erityisruokailijat melko eriarvoiseen asemaan, sillä esim. vegaanipizzanne ovat edullisimmasta päästä valikoimaanne, vaikka niiden täytteet lienevät tavallisia hinnakkaampia.Gluteenittomuus myös perustuu usein sairauteen tai yliherkkyyteen, ei omaan valintaan, joten siksikään sen ei soisi tulevan kohtuuttoman hintaiseksi.

    Kiitos, että teiltä kuitenkin löytyy gluteeniton vaihtoehto pzzapohjaksi ja että se on vuosien saatossa vaihtunut varsin herkulliseksi, aiempi gluteeniton pizzapohja oli niin onneton, että pidin useamman vuoden taukoa pizzoistanne, joita muutoin nautin viikottain!

    • Hei Sanna ja kiitos palautteestasi.

      Mukavaa, että tykkäät gluteenittomasta pohjasta. Kuten olet huomannut, gluteenittoman pizzan tekeminen vaatii huomattavasti tavallista pizzaa enemmän aikaa ja käsityötä. Lisämaksun tarkoituksena onkin yksinkertaisesti varmistaa se, että gluteenittomien pizzojen tekeminen on kannattavaa yrittäjillemme.

  11. Seppo Heikkilä

    Vegaanijuustonne on kelvotonta. Asiakas heitetään ulos, kun vuosia on saanut käyttää omaa vuohenjuustoaan. Maha ei kestä lehmänmaitoa. Kotipizza on meille OUT. Olemme yli 70. Ei mitään kunnioitusta asiakasta kohtaan. Paikka Tiiriö.

Lähetä kommentti