There’s no pizza like No Pizza

Nyt se sitten tapahtuu: tiedotimme tänään, että ensimmäinen No Pizza -ravintola avataan viimeistään alkukesästä Helsingin ydinkeskustan City Center -kauppakeskuksen ravintolamaailmassa. Vuokrasopimus on allekirjoitettu ja rakennustyöt voivat alkaa.

En viitsi sanoa, että olen innoissani, koska se olisi vähättelyä. Kyseessä on ehdottomasti yksi koko työurani isoimmista ja upeimmista asioista. Nyt lähdetään katsomaan, mihin suomalaisen pizza- ja ravintolaosaamisen rahkeet riittävät!

No Pizza on Kotipizza Groupin ensimmäinen täysin kansainvälisille markkinoille suunnattu konsepti. Helsingin ravintolan tarkoitus on olla ns. proof of concept eli se testaa konseptia käytännössä. Samalla se toimii näyteikkunana, jonka kautta potentiaaliset yhteistyökumppanit voivat tutustua ravintolaan ja sen mahdollisuuksiin.

Tavoitteena on löytää master franchising -kumppani, joka alkaisi kehittää No Pizza -ketjua. Ensisijaisena kohteena ovat Pohjoismaat, mutta jatkossa konsepti voi hyvin laajeta myös muualle. Kotipizzan kanssa No Pizza ei siis tule kilpailemaan millään tavalla. Sen sijaan uskon, että No Pizzasta saatuja kokemuksia voidaan myöhemmin soveltaa myös Kotipizza-ketjussa.

Olen kiertänyt maailmalla paljon tutustumassa tämän hetken kuumimpiin ravintolakonsepteihin ja voin rehellisesti sanoa, että No Pizza painii omassa sarjassaan. Sourdough-pohja tekee tuotteesta uniikin ja luovan johtajamme Ripe Mikkolan kehittämät täytteet ovat mahtava yhdistelmä kansainvälisiä trendejä ja pohjoismaisia erikoisuuksia.

Aivan yhä uniikki on No Pizzan visuaalinen ilme ja sisustus, joka on yhtä aikaa viihtyisä ja särmikäs. Maltan tuskin odottaa, että pääsen näkemään tilan käytännössä. Jo nyt iso kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme N2:lle, joka on vastannut konseptin brändisuunnittelusta ja Futudesignille, joka on sisustuksen takana.

Helsinki on tällä hetkellä kuuma ravintolakaupunki, joten täällä on hyvä testata uutta konseptia. Uskallan väittää, että kesällä se on No Pizzan ansiosta vielä pari astetta kuumempi.

2 kommenttia artikkeliin “There’s no pizza like No Pizza

 1. aivi-tiina veräväinen

  Tänään 26.10. olin paikassanne ekaa ja vikaa kertaa!
  Tilasin mozzarella salaatin; vihreää jäävuorisalaattia (joka ei ole edes terveellinen vihreä) ihan mieletön määrä, mozzarellaa n 5 pientä palasta, pari kirsikkatomaattia, päärynäviipaleita ja vielä kalliskin 14e. Ei maistunut yhtään hyvälle, niin vähän lisukkeita koko annoksessa.
  Valitettavasti en pitänyt.

  Kassalla nuori neito oli todella ystävällinen, mikä herättikin alkuun heti mielenkiinnos paikkaa kohtaan ja sitten täysin lopahti.

  • IsoAntti

   Hei ja pahoittelu hitaasta vastaamisesta. Toivottavasti selvitit asian suoraan ravintolan kanssa. Täällä ketjun päässä emme voi auttaa ellemme tiedä mistä ravintolasta on kyse.

   Terveisin,

   Tommi

Lähetä kommentti