Tähdet, tähdet

Kotipizzalla on aina ollut tapana juhlia menestyneitä yrittäjiä. Yksi jokavuotisten Talvipäivien ja Syysseminaarien kohokohdista on se, kun pitkään palvelleet ja erinomaisiin myyntisuorituksiin yltäneet yrittäjät saavat nousta lavalle ja ottaa vastaan palkintoja, ruusuja ja halauksia. Eri palkintosarjoja on niin paljon, että reilu kuukausi sitten Vanajanlinnassa palkintoja piti jakaa kahdessa eri erässä, ensin iltapäivän seminaarissa ja sitten lisää illan 30-vuotisjuhlagaalassa.

Kaiken lisäksi 30-vuotisjuhlissa julkistettiin kokonaan uusi palkintosarja: Kotipizza Hall of Fame.

Kunniagalleria juhlistaa niitä yrittäjiä, jotka ovat tehneet vähintään 25-vuotisen uran Kotipizzan palveluksessa. Hall of Fame -palkinto on vähän sama asia kuin se, kun jääkiekkojoukkue nostaa tähtipelaajan paidan hallin kattoon ja jäädyttää hänen pelinumeronsa. Sillä erotuksella tosin, että Kotipizza Hall of Fameen voi päästä peliuran ollessa vielä täydessä vauhdissa.

Sirpa ja Vesa Säkkinen, Rovaniemi

Paavo Riipinen, Ruka

Ari-Jukka Miettinen, Turku

Veli-Pekka Laakso, Oulu

Mr Kotipizza, Heikki Hessu Sikström. Kaikki kuvat: Aki Rask

 

Kotipizza Hall of Famen ensimmäinen vuosikerta onkin todella komea: Pertti Laitinen Turusta, Vesa ja Sirpa Säkkinen Rovaniemeltä, Veli-Pekka Laakso Oulusta, Ari-Jukka Miettinen Turusta ja Paavo Riipinen Rukalta. Hienojen ja menestyneiden yrittäjien lisäksi paitansa sai kattoon ketjun kävelevä legenda, laatu- ja ruokaturvallisuusjohtaja Hessu Sikström, joka on toiminut ketjun johtotehtävissä koko sen olemassaolon ajan.

Kunniagallerian jäsenet saivat diplominsa jo Vanajanlinnassa, mutta tänään heitä juhlitaan toistamiseen. Ensin maljoja nosteltiin pääkonttorilla, jossa paljastettiin erityinen Hall of Fame -seinä. Myöhemmin jatketaan juhlaillallisella, jossa tarinoita tulee aivan varmasti riittämään. Eikä ihme, onhan paikalla melkein 200 vuoden edestä kokemusta Kotipizzasta ja yrittäjyydestä.

Pasila, Porilaisten marssi!

Lähetä kommentti