Poika saunoo

Olo on nyt väsynyt mutta onnellinen. Olemme juuri viettäneet Kotipizzan vuosittaisia Talvipäiviä Rukalla. Kokoontumisia on järjestetty jo 21 kertaa ja taas kerran kasassa on ollut upea joukko yrittäjiä ja ketjun työntekijöitä, tällä kertaa ennätykselliset 326 henkeä.

Tällaiset yhteiset tapahtumat muistuttavat, mikä ajaa Kotipizzaa eteenpäin: intohimo yrittämiseen, rakkaus asiakaspalveluun ja halu tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Näitä porukallamme totisesti riittää. Kiitos taas inspiroivista tarinoista ja kokemuksista, joita sain vaihtaa kanssanne!

Rukalla juhlistamme aina kuluneen vuoden huippuhetkiä. Kotipizzan liiketoiminnassa on menty eteenpäin hurjaa vauhtia, hyvä että pysyy pizza lapiossa. Kasvoimme viime tilikaudella kolme kertaa kotimaista pikaruokamarkkinaa voimakkaammin ja nostimme ketjumyynnin 89,9 miljoonaan euroon. Avasimme uusia ravintoloita, otimme askelia ruokaturvallisuuden kehittämisessä ja lisäsimme ruokalistalle uusia kasvisvaihtoehtoja. Rekrytoimme myös kaksi uutta huipputekijää, Crazy Chef Ripe Mikkolan ja uuden operatiivisen johtajan Heidi Stirkkisen. Tervetuloa Kotipizza-perheeseen!

Perheemme on saanut muutoinkin lisäystä, muutaman pojan nimittäin. Joulun alla meidät nimettiin Vuoden parhaaksi pieneksi pörssiyhtiöksi. Tämän vuoden puolella olemme jo pokanneet Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Awards -gaalassa Vuoden 2017 Franchisingketju -palkinnon.

Voittogaalassa meidät palkittiin puolestaan rohkeasta, erilaistavasta ja tuloksellisesta televisiomarkkinoinnista Vuoden Mainostaja -tunnustuksella. Kastikkeena pizzan päällä pohjoismainen Sustainability Brand Index nimesi meidät Suomen pikaruoka-alan vastuullisimmaksi toimijaksi. Näille saavutuksille kelpaa nostaa maljaa.

Madventuresin Riku Rantala kävi Talvipäivillä kertomassa meille tulevaisuuden ruokatrendeistä, ja eräs Rikun lausahdus jäi erityisesti mieleeni. ”Missä muuallakaan luodaan kasvua, työpaikkoja ja pohjaa Suomen seuraaville sadalle vuodelle, kuin yrityksissä.” Olen täysin samaa mieltä. Franchising-yrittäjyydellä on tärkeä rooli Suomen ja sen talouden suunnan kääntämisessä. Saamme olla ylpeitä, että Kotipizza on pystynyt tekemään oman osansa.

Otimme luonnollisesti uudet perheenjäsenet Rukalle saunaseuraksi. Kuten kuvasta näkyy, pojat ovat tulleet kotiin!

Lähetä kommentti