Mestarit Areenalla

Kun viisi vuotta sitten käynnistimme Kotipizzassa kokonaisvaltaisen konsepti- ja brändiuudistuksen, epäilevät tuomaat kummastelivat, miksei perinteinen ketju pysy lestissään vaan haikailee muutosta. Miten uskaltaa yrittää ja kokeilla bisnessiipiään, jos yleinen asenneilmasto povaa epäonnistumista?

Kotipizzankaan menestys ei synny ilman vapautta yrittää ja epäonnistua. Siksi peräänkuulutan maamme mielipidejohtajilta tukea yrityslupauksille. Yhdessä voimme lisätä yrittämisen arvostusta, ruokkia innovatiivisuutta ja muistuttaa vastuullisuuden merkityksestä liiketoiminnassa. Yrittäminen vaatii ennen kaikkea rohkeutta, jota näen päivittäin esimerkiksi Kotipizzan franchising-yrittäjien parissa.

Rohkeita tekijöitä nousee SuomiAreenan lavalle torstaina 13.7. Suomen Nuorkauppakamarin Tuottava idea -kilpailussa, jonka suojelijana toimin. Vuodesta 1977 järjestetyssä kilpailussa aloittelevat startupit, yritykset ja organisaatiot esittelevät toimintaansa, ja parhaat palkitaan.

Aion muistuttaa finalisteja yrittämisen tärkeimmästä opista. Maasta se pienikin ponnistaa, vaikka murteella pörssitaululle New Yorkiin. Porissa nähdään!

 

Lähetä kommentti