Kanapizzat kuntoon!

Kerroin elokuussa, että Kotipizza siirtyy käyttämään kotimaista kananpoikaa. Kun samalla vaihdamme pekonimme suomalaiseksi, kaikki lihatuotteemme ovat kotimaisia. (Ainoa pieni poikkeus on Parmankinkku.)

Teimme koko syksyn töitä löytääksemme sopivan kanatoimittajan. Oikea kumppani löytyi vihdoin ja aloitimme lokakuun lopussa yhteistyön Huttulan Kukon kanssa.

Valitsimme Huttulan Kukon, koska jaamme saman arvomaailman. Haluamme tarjota vastuullisesti tuotettua ja herkullista kananpoikaa. Huttulan tilalla kananpojat kasvatetaan vastuullisesti kotimaassa täysin ilman geenimuunneltua rehua. Myös teettämissämme makutesteissä Huttulan Kukko nousi ykköseksi.

Kotimaista kanaa saa kaikista lähes 270 ravintolastamme marraskuun aikana.

Vierailin Huttulan tilalla tapaamassa Huttulan Kukon luovaa johtajaa Jyrki Sukulaa.

2 kommenttia artikkeliin “Kanapizzat kuntoon!

 1. Topi

  Moro!

  Miten huolehditte siitä, että käyttämienne lihantoimittajien teurastamoilla ei rääkätä eläimiä, kuten viime aikojen videoista olemme saaneet nähdä?

  • Tommi Tervanen Kirjoittaja

   Eläinten kohtelu sekä kasvatuksen että teurastuksen aikana oli tärkeä syy siihen, miksi valitsimme Huttulan Kukon. Yrityshän huolehtii kanasta esimerkillisesti kaikissa sen elinkaaren vaiheissa, myös omassa teurastamossaan.

   Kestävän kehityksen toimenpidesitoumuksissamme (http://sitoumus2050.fi/fi/sitoumus/teemme-maailmasta-paremman-ja-herkullisemman-pizza-kerrallaan) olemme sitoutuneet auditoimaan kaikki tavarantoimittajamme ja tekemään yhteityötä ainoastaan vastullisesti toimivien tuottajien kanssa. Lähiaikoina tulemme panostamaan erityisesti lihatuotteiden toimittajien auditointiin.

   Tommi

Lähetä kommentti