Do the rye thing!

Me Kotipizzassa halusimme intohimoisesti tutkia ruiskuidun käyttäytymistä pizzataikinassa. Kesti kuusi vuotta sitkeää sitkoista tuotekehitystä kunnes saavutimme taikinassa sen, mitä lähdimme hakemaan.

Fazerin Mylly kehitti jo 2000-luvun puolivälissä maailmanlaajuisen innovaation ruiskuidusta. Kuitu erotetaan rukiin jyvästä käyttäen erityistä kuivamenetelmää.

Fazerin Mylly on perustettu vuonna 1971 ja taidokkaat myllärit ovat jauhaneet vehnää, kauraa ja ruista jo 42 vuotta Lahdessa. Nyt siis on saatavana myös ruiskuitua. Ruiskuidusta löytyy puhtaasti ravinnollista arvoa luonnollisessa muodossa. Kuidun lisäksi se sisältää monia terveyttä edistäviä aineksia kuten vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

Se on todistetusti vatsalle terveellisempi vaihtoehto.

Tallentamaton Esikatselu-dokumentti

Me Kotipizzassa päätimme lisätä ruiskuitua taikinaamme. Syntyi terveellisempi ruiskuitupohja, jossa on kuitua 6,1 %. Nyt voit asiakkaana valita haluatko terveellisemmän ruiskuitupohjan samaan hintaan.

Ja pohja on ihan mahtavan makuinen.

Tämä tie puhtaiden, luonnollisten ja luomuraaka-aineiden osalta pitää selvittää. Seuraavaksi tutkimme kaurakuitua ja psylliumia. Työn alla lisäksi: luomukananmunat Suomesta ja kreikkalaiset luomukalamataoliivit.

Matkani on vasta alussa, mikä seikkailu tästä tuleekaan!

Lähetä kommentti