Vieläkin vihreämpi boksi

Helsingin Sanomien Nyt.fi-sivusto kirjoitti tänään Amerikassa kehitetystä Greenbox-pizzalaatikosta, ”joka mullistaa arjen”. Greenbox-laatikon kansi kun halkeaa kätevästi neljäksi pieneksi pahvilautaseksi. Boksin jäljelle jäävä osa taas taittuu kahtia säilytyslaatikoksi, jossa on näppärä säilyttää tähteitä.

Jutun perään ilmestyi heti runsaasti kommentteja lukijoilta, jotka huomauttivat, että samanlainen pizzalaatikko on tullut juuri käyttöön myös Kotipizzassa. Uusi laatikkomme on saanut muuten huomiota myös esimerkiksi Instagramissa.

Mukavaa, että asia on huomattu. Totuus kuitenkin on, ettei Kotipizzan uusi laatikko ole Greenbox. Se on oman monivuotisen tuotekehityksemme helmi, ja uskaltaisin väittää, että se on vielä Greenboxiakin parempi.

kuva

Myös meidän laatikkomme on perferoitu niin, että se taittuu lautasiksi ja säilytysrasiaksi. Myös se on valmistettu kokonaan ympäristöystävällisistä materiaaleista painomustetta myöten.

kuva2

Mutta kuten Ostoskanavalla sanottaisiin: eikä siinä vielä kaikki. Olemme tehneet paljon työtä myös sen varmistamiseksi, että laatikossa kuljetettu pizza näyttää ja maistuu juuri oikeanlaiselta.

kuva3

Oikein sijoitetut ja muotoillut ilma-aukot poistavat laatikon sisään kerääntyvää kosteutta ja varmistavat pizzan rapeuden yhdessä pohjan nuuttauksen kanssa. Samalla itse laatikkoa kehitetty imemään kosteutta entistä tehokkaammin. Laatikon pohjasta on tehty entistä jäykempi, kun taas kannessa on kiinnitetty huomiota repimisen helppouteen. Kaiken varalta boksiin on lisätty myös selkeät käyttöohjeet sekä kiinnostavaa Kotipizza-tietoa.

Ja niin edelleen. Tiimimme on tehnyt aivan huikeaa työtä. Thinking outside the box!

1 kommentti artikkeliin “Vieläkin vihreämpi boksi

Lähetä kommentti