Uusi luku on alkanut

Tänään on ollut suuri päivä. Kilistin aamulla Helsingin Pörssin kelloa, jonka myötä kauppa Kotipizza Groupin osake aloitti kauppansa pörssin päälistalla.

Listautuminen tarkoittaa yhden unelman toteutumista ja uutta lukua Kotipizzan huikeassa kasvutarinassa. Se tarkoittaa myös sitä, että minulla on paljon uusia omistajia. 

CEO Tommi Tervanen rings the bellLupaan tehdä kaikkeni ollakseni hyvä alainen, toteuttaakseni Kotipizza Groupin kasvustrategiaa ja varmistaakseni sen, että voit olla tyytyväinen sijoitukseesi.

Kotipizza on koko kansan tuntema kuluttajabrändi, jolle on hyväksi laaja omistajapohja. Uskon, että te omistajat tulette olemaan minulle hyviä pomoja, joilta saan paljon tukea ja sparrausta ja tarvittaessa kritiikkiäkin.

Haluan olla luottamuksenne arvoinen. Minä ja muu johto olemme myös sitoutuneet jatkamaan tämän yrityksen omistajina.

Kotipizza Group on sitoutunut läpinäkyvyyteen ja vastuullisuuteen. Asema Helsingin Pörssissä tukee täydellisesti tätä sitoumusta.

Ennen kaikkea olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme joka päivä herkullista, vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Sinäkin voit todeta tämän asioimalla omissa ravintoloissasi: jokaisessa Suomen 269 Kotipizza-ravintolassa sekä tänä vuonna käynnistyvässä meksikolaishenkisessä Chalupa-ketjussa.

Uskon, että tulet vaikuttumaan franchising-yrittäjiemme ammattitaidosta, palveluhengestä ja palavasta sitoutumisesta yrittäjyyteen. Tämä kuva kertoo tuosta asenteesta paljon.

Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Tervetuloa mukaan toteuttamaan tuota missiota.

Hyvää kesää!

2 kommenttia artikkeliin “Uusi luku on alkanut

  1. Kotipizza on kyllä parantanut meininkiä melkoisesti viime aikoina. Joskus aikaisemmin yhdistin Kotipizzan kalliisiin hintoihin ja pieniin pizzoihin, mutta en enää. Tällä hetkellä se on ykkösmesta, kun mietin laadukkaan ja kotimaisella energialla tehdyn lounaan tilaamista verkosta. Hinta-laatusuhde on tällä hetkellä aivan uskomattoman hyvä, lähellä lyömätöntä.

    Lisäksi vielä siistit ja toimivat verkkosivut (hakukone puuttuu? siihen kun kirjoittaisi vaikka Aura, niin näkisi kaikki tuota juustoa sisältävätä tuotteet), ja aina odotuksia nopeampi kotiintoimitus. Tuo ylläoleva kuva täynnä peukkuja kuvastaa mielestäni mitä parhaiten Kotipizzan tämän hetkistä tilannetta. Itsekin liityn mielelläni mukaan peukuttajiin. Osakkeitakin saatan jatkossa hankkia salkkuuni, ainakin mausteeksi 🙂

    Vinkki: olisin valmis maksamaan jopa muutaman euron lisää kotiinkuljetuksesta, mikäli ruoka tuotaisiin minulle ekologisesti esim. 2–5 km säteellä. Polkupyörä- ja joukkoliikennelähetit matkaan? Voi toki olla vaikeaa toteuttaa, mutta heitinpähän idean.

    • Markku Hyttinen

      Kenties kun nämä robottikopterit kehittyvät, niin kotipizzakin voi investoida näiden ostoon, niin pizza tulee vaikka parvekkeelle 😛

Lähetä kommentti