Tule pomokseni!

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group Oyj ilmoitti eilen, että se suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin. Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu, kuka tahansa voi ostaa Kotipizza Groupin osakkeita kesästä lähtien.

Aikeemme on saanut huikean määrän positiivista palautetta. Useimmissa jutuissa on tullut hyvin selville se, miksi suunnittelemme pörssiin menoa. Kaiken tarkoituksena on luoda edellytykset Kotipizzan entistä voimakkaammalle kehittämiselle Suomen johtavaksi fast casual -ravintolakonseptiksi. Uskomme tosissamme, että aito, tuore ja vastuullisesti tuotettu kohtuuhintainen ruoka kasvattaa vahvasti suosiotaan Suomessa. Me haluamme olla ilmiön edelläkävijöitä ja kasvaa sen mukana.

Jutuissa on tullut myös yllättävän vahvasti esiin Chalupan rooli. Meksikolaishenkinen ketju on vasta käynnistymässä, mutta se on jo tärkeä esimerkki siitä, että haluamme olla mukana kehittämässä herkullisia uusia fast casual -konsepteja. Mediajulkisuutta ei ainakaan haitannut se, että Iman ja Amin olivat pysäköineet upean food truckinsa pörssin eteen eilisen tiedotustilaisuutemme ajaksi ja tarjoilivat sen jälkeen osallistujille kaupungin taatusti maukkaimpia tacoja.

Tule pomokseni

Mutta mitä mahdollinen pörssilistautuminen sitten tarkoittaa Kotipizza Groupin päivittäisen työn kannalta? Sitä että työt jatkuvat niin kuin ennenkin ja että mennään täyttä vauhtia eteenpäin.

Yrittäjille listautuminen tarkoittaa toteutuessaan sitä, että kasvun ja menestymisen mahdollisuuksia tulee varmasti lisää. Tässäkin tilanteessa on tärkeä muistaa, että franchising-ketju menestyy vain jos sen yrittäjät menestyvät.

Toivottavasti saamme yritykseen tuhansia uusia omistajia, tavallisia suomalaisia, joista tulee ihan varmasti todella uskollisia asiakkaita ja jotka eivät ihan varmasti syö pizzaa, tacoja tai mitään muita Kotipizzan ja Chalupan herkkuja ikinä missään muualla kuin omassa ravintolassaan.

Sekä yrittäjille, työntekjöille että tavallisille kuluttajille listautuminen tarkoittaisi tietysti myös mahdollisuutta merkitä osakkeita ja tulla tämän firman omistajiksi. Eli minun pomokseni.

2 kommenttia artikkeliin “Tule pomokseni!

  1. Nälkäinen Lukija

    Kuulostaa hienolta, onnittelut jo etukäteen pörssiin listautumisesta! Onhan tuo hienoa, että suomeenkin saataisiin ”pikaruokaan” vähän vielä lisää vaihtelua. Tuli tuossa intterwebeissä pyöriessäni törmättyä tälläiseen kyhäelmään kuin Hot Dog -pizza, mikä ilmeisesti tuolla ameriikoissa kulkee myös nimellä Frankenslice. (http://www.stara.fi/2015/05/20/hot-dog-pizzasta-tuli-hitti/)

    Onkohan Kotipizzan valikoiman mahdollista saada jotain vastaavaa? 😉

Lähetä kommentti