#tjblogihaaste

Eilen oli aivan mahtava päivä. Tämä blogi palkittiin Markkinointiviestinnän viikoilla Suomen parhaana yritysblogina. Kiitos ja kumarrus Markkinointitoimistojen liitolle ja palkintoraadille.

Kiitosten, kehujen ja palkintojen saaminen tuntuu aina mukavalta. Kunnianosoitus vetää nöyräksi senkin vuoksi, että tämä blogi on ylittänyt muutenkin kaikki sille asettamani tavoitteet.

SPYB

Perustin blogin viime vuoden alkupuolella avatakseni ajatteluani yrittäjyydestä, ruuasta ja vastuullisesta liiketoiminnasta ennen kaikkea Kotipizza-ketjun yrittäjille ja muille ruoka-alan ammattilaisille. Kaikesta päätellen moni muukin on löytänyt blogin. Reilun puolentoista vuoden aikana sivuilla on ollut jo yli 60 000 sivulatausta. Yhden päivän kävijäennätys on yli 2200!

Moni on kysynyt minulta, miten valtakunnallisen ketjun toimitusjohtaja voi sanoa blogissa mitä oikeasti ajattelee. Vieläkin enemmän asiaa on ihmetelty sen jälkeen kun Kotipizza Group listautui pörssin viime kesänä.

Tässä on vastaukseni: yllättävän helposti. Kerron tässä blogissa yleisistä ajatuksistani, joita mikään laki ei säätele, ja toivon että ne kiinnostavat. Pysyn erossa Kotipizza Groupin suunnitelmista ja taloudellisesta tilanteesta ja muista asioista, jotka kuuluvat virallisesti säännellyn pörssiviestinnän piiriin. Niin yksinkertaista se on.

Vuoden yritysblogi -palkintoraadin puheenjohtaja, Koneen entinen markkinointi- ja viestintäjohtaja ja suomalaisen viestinnän grand young lady Anne Korkiakoski sanoi eilen, että hänen mielestään tämän blogin ainoa vika on se, että sitä voitaisiin päivittää vähän useammin.

Kiitos Anne vinkistä, teen parhaani tiivistääkseni tahtia. Samalla kehotan myös muita suomalaisten pörssiyhtiöiden toimitusjohtajia uskaltautumaan bloggaamaan ja tweettaamaan.

Se on helppoa, kivaa ja ennen kaikkea hyödyllistä! Jokaisen toimitusjohtajan pitää uskaltaa olla vuoropuhelussa asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa.

Kutsutaan tätä vaikka nimellä #tjblogihaaste.

Palataan asian puolen vuoden päästä ja katsotaan miten kollegani ovat pärjänneet. Parhaalle on luvassa vähintäänkin kutsu pizzalounaalle.

Lähetä kommentti