Terveisiä perheestä

Tämä on ollut yksi koko vuoden parhaista viikoista. Maanantaista asti on nimittäin vietetty Kotipizzan jokavuotisia Talvipäiviä.

Rukalle on kokoontunut koko Kotipizza: pääkonttorin väki, aluepäälliköt sekä iso joukko yrittäjiä ympäri Suomea, yhteensä yli parisataa henkeä. Kotoisaa tunnelmaa on korostanut se, että monilla yrittäjillä on ollut mukanaan puolisoita ja perheenjäseniä.

Neljän päivän aikana on käyty läpi yhteisiä asioita ja palkittu ansioituneita yrittäjiä. Ja pidetty yhdessä hauskaa sekä rinteessä että vähän ravintolankin puolella. Sääkin on suosinut meitä kuten kuvista näkyy.

Kuvakollaasi_talvipaivat

Ainakin minulle Talvipäivissä tärkeintä on yhdessäolo. Tapaan yrittäjiämme ympäri vuoden, mutta on aivan ainutlaatuinen kokemus päästä jututtamaan isoa joukkoa yhdellä kerralla ilman kiirettä mihinkään. Neljän päivän aikana olen taas oppinut yrittämisen käytännöstä varmaan enemmän kuin koko loppuvuonna yhteensä. Samalla olen imenyt itseeni uskomattoman määrän positiivista energiaa.

Aivan erityisen hienoa on ollut nähdä se, miten hyvin yrittäjät viihtyvät myös keskenään. Pöydissä ja hiihtohisseissä on käynyt koko ajan kuhina, kun eri puolilta Suomea tulevat ihmiset ovat vaihtaneet kuulumisia. Mukavan jutustelun lomassa on puhuttu paljon myös työasioita, annettu vinkkejä ja jaettu vertaistukea.

Tässä juuri on franchising-yrittämisen hienous. Yrittäjillä ei ole tukenaan ainoastaan ketju, vaan myös kaikki sen muut yrittäjät.

Niinhän se on, että yrittäjän paras kaveri on toinen yrittäjä.

Lähetä kommentti