Tehdään syömisestä kivempaa!

Kotipizza Groupin historiassa on tänään saavutettu taas yksi merkittävä virstanpylväs, kun olemme julkaisseet ensimmäisen tilinpäätöksemme ja vuosikertomuksemme pörssiyhtiönä.

Tilinpäätös kiinnostaa tietysti ensisijaisesti sijoittajia ja muita talouden ammattilaisia, mutta vuosikertomusta voin kyllä suositella kaikille muillekin Kotipizzasta kiinnostuneille. Siitä tuli nimittäin hieno.

Aivan erityisen paljon tykkään tästä kuvasta, joka visualisoi Kotipizza Groupin strategian: Tehdään syömisestä kivempaa.

Kuvan on toteuttanut hallituksemme ja johtoryhmämme työn pohjalta mahtava Linda Saukko-Rauta, joka toteutti myös MM-kultaa voittaneiden pikkuleijonien Menestyksen Portaat -visualisoinnin. Kultaa tulee tälläkin kuvalla!

Muita vuosikertomuksen teossa mukana olleita huippuammattilaisia ovat yhtenä Suomen kovimmista henkilökuvaajista tunnettu Juha Törmälä sekä graafinen suunnittelija Tuukka Lindqvist.

Tykkään erityisesti Tuukan hienoista infograafeista. Tässä Kotipizza Groupin koko huikea vuosi muutamana kuvana!

1 kommentti artikkeliin “Tehdään syömisestä kivempaa!

  1. Pingback: Pelkoa, kauhua ja euforiaa – Kotipizza Groupin missio taottiin timantinkirkkaaksi strategiakuvaksi | Unfair

Lähetä kommentti