Tämä sopii meille kuin nenä päähän

Hyvää Nenäpäivää! Tänään on taas se päivä vuodesta, jolloin tehdään hyvää hauskuudella eli kerätään varoja maailman lasten hyvinvoinnille tekemällä kaikenlaista hauskaa. Yksi Nenäpäivän tuen kohteista on yhteistyökumppanimme, lastenoikeusjärjestö Plan International.

Kotipizza on mukana Nenäpäivässä jo kolmatta kertaa. Ketjun asenne Nenäpäivään välittyy parhaiten tästä viime vuonna tehdystä videosta, jolla ovat mukana luova johtajamme Ripe Mikkola, koulutuspäällikkö Samppa Illman, myyntipäällikkö Pekka Kolivuori sekä viestintäpäällikkö Anna Rahikainen. Videossa vilahtaa myös tutun näköinen räppäri T-Rock.

 

Eikä siinä vielä kaikki. Kotipizzalaiset myyvät tänään Kotipizza Go -pizzapaloja Helsingin keskustassa niin, että kaikki ruokarekan tuotot menevät lyhentämättöminä Nenäpäivä-keräykseen. Jos et pääse paikalle, voit osallistua keräykseen osoitteessa www.nenapaiva.fi/kotipizza.

Ja kaikenlaista hauskaa tapahtuu myös Kotipizzoissa ympäri Suomen. Ketjun yrittäjät ja työntekijät ovat haastaneet toisiaan ja asiakkaitaan mukaan erilaisten tempausten ja sosiaalisen median sisältöjen muodossa. Tässä Kuokkalan Kotipizzan taidonnäyte.

https://www.instagram.com/p/BpuPgq-Fb2l/?utm_source=ig_web_copy_link

Lähetä kommentti