Poika tuli kotiin

Kävin keskiviikkoiltana hakemassa erityislaatuisen pojan kotiin Brysselistä asti. Kotipizza Group pokkasi viidettä kertaa järjestetyssä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa Star of 2017 -palkinnon.

Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat menestyneet taloudellisesti, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun suomalainen yritys ylsi voittoon kilpailussa.

Vastassamme oli kovia kilpailijoita. Erityisesti minut vakuutti innovatiivisuudellaan kakkossijalle yltänyt ruotsalainen sähköalan yritys Garo.

Matka Euroopan pörssien huipulle on ollut huimaava. Kotipizza on 30 vuodessa ponnistanut perinteisestä ja paikallisesta pizzaketjusta kansainvälisesti tunnetuksi vastuullisuuden edelläkävijäksi toimialallaan. Brysselistä kotiutunut tähdenmuotoinen poika osoittaa, että suuntamme on oikea ja tarinamme kiirii maiden rajojen yli.

Olen valtavan ylpeä siitä, että kuulun organisaatioon, joka voi esimerkillään inspiroida nousevia tähtiä johtamaan toimintaansa tavoitteellisemmin ja hakemaan kasvua pääomamarkkinoilta. Pk- ja kasvuyritykset kuten Kotipizza ovat tärkeässä asemassa Euroopan talouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn rakentamisessa.

On ollut niin ikään kunnia luotsata matkaseuruettamme. Kiitos Kotipizza-yrittäjät, Kotipizza Groupin tiimit ja kaikki pizzanystävät siitä, että teette kanssani maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan!

Ps. Teimme kilpailua varten videon, jossa kerron Kotipizza-konsernin toiminnasta. Se näyttää tällaiselta:

Lähetä kommentti