Paras pizza vaatii parhaat paistajat

Eilen kilpailtiin Kotipizza Gamesin finaalissa Suomen parhaan pizzanpaistajan tittelistä. Kilpailun taso oli kova ja tunnelma huikea. Kisan voittaja saa palkinnoksi opintomatkan Las Vegasin kansainvälisille pizzamessuille. Hän myös edustaa Suomea Pizza World Gamesissa.

Kilpailussa oli kolme osaa. Ensimmäinen osa oli nopein pizzapohjan leipominen. Finalistit leipoivat viisi pizzapohjaa.

Pizzapohjia leivotaan

Toissa osassa taiteltiin pizzalaatikoita.

Pizzalaatikoiden kokoaminen

Viimeisessä osassa kilpailijoilla oli viisi minuuttia aikaa leipoa suurin pizzapohja. Pizzapohja leivottiin kolmesta pullasta. Tässä vielä pyöritellään taikinaa.

Suurin pizzapohja

Valmiit pohjat levitettiin alustalle lattialle. Mittaaminen on tarkkaa. Pizzapohjissa ei saa olla reikiä ja niiden pitää olla mahdollisimman pyöreitä.

Pizzapohjaa mitataan

Kilpailu oli tasaväkinen ja taso oli kova. Hanna Vähäsöyrinki Mikkelistä tuli kolmanneksi ja Joona Korolainen Kuopiosta tuli toiseksi.

Toiseksi ja kolmanneksi parhaat finalistit

Ja tässä on onnellinen voittaja Riina Kuntsi Tampereelta. Riina lähtee Las Vegasiin Pizza World Gamesiin edustamaan Suomea. Onneksi olkoon Riina!

Kotipizza Games 2014 voittaja

International Pizza Expo ja Pizza World Games kutsuvat myös minua – eikä se mikä tapahtuu Vegasissa tällä kertaa jää Vegasiin. Lähipäivinä luvassa paljon kuvia ja tunnelmia!

Lähetä kommentti