Nyt sitä saa!

Olet toivottavasti jo kuullut uudesta meksikolaistyylisestä ravintolakonseptista Chalupa Food Machete. Jos et, tulet aivan varmasti kuulemaan siitä pian.

Ensimmäinen Chalupa-ravintola aukeaa tänään Helsingin Kalliossa osoitteessa Porthaninkatu 3. Eilisiltaisissa kutsuvierasavajaisissa oli väkeä kuin pipoa ja kaikesta päätellen muutkin kuin minä olivat odottaneet avajaisia vesi kielellä. Tarjolla olleet tacot tekivät tosiaan kauppansa.

Kuva: Sanna Peurakoski

Kuva: Sanna Peurakoski

Chalupan luojat ovat mahtavat yrittäjä- ja ravintoloitsijaveljekset Amin ja Iman Gharagozlu. Jos ja kun Chalupa menestyy, se on paljolti heidän osaamisensa ja intohimonsa ansiota.

Samalla Chalupa on osa Kotipizza Groupin panostusta fast casual -ilmiöön, kuten olen monessa yhteydessä korostanut. Uskomme vakaasti siihen, että suomalaiset haluavat nyt syödä kohtuuhintaista, mutta tuoretta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa.

Jos ollaan rehellisiä, kukaan ei himoitse vastuullista tacoa yhtään sen enempää kuin vastuullista pizzaakaan. Vaikka vastuullisuus on olennainen osa toimintaamme, asiakkaillemme tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen asia on aina herkullinen maku.

Ja herkullisia ne Chalupan tacot ja muut annokset tosiaan ovat. Näin raikasta ja maukasta meksikolaistyylistä katuruokaa ei tähän mennessä ole yksinkertaisesti saanut tästä maasta.

Hyvä uutinen on se, että pian Chalupan herkkuja saa muualtakin kuin Kalliosta. Seuraava toimipiste aukeaa jo ensi viikolla Hietaniemen hallissa ja pian sen jälkeen on Punavuoren vuoro. Tavoitteena on, että ennen vuodenvaihdetta pääkaupunkiseudulla on vähintään neljä Chalupaa. Ensi vuonna on toivottavasti muun Suomen vuoro.

Jo tätä kirjoittaessa tulee nälkä. Taidankin tänään kotimatkalla poiketa Porthaninkadun kautta.

Lähetä kommentti