Ketju täynnä tarinoita

Kotipizza juhli viime viikolla kolmekymmentävuotista historiaansa upeissa juhlissa Vanajanlinnassa. Olen ollut elämäni aikana monenlaisissa bileissä, ja nämä olivat ehdottomasti yhdet kaikkien aikojen parhaista. Vieläkin nousee hymy huulille ja tulee tippa silmään, kun muistelen kaikkia niitä mahtavia keskusteluja, joita sain käydä yrittäjiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Vanajanlinnassa minulle kirkastui kaksi asiaa. Ensinnäkin se, että franchising-ketjun toiminta perustuu luottamukseen. Ketju ja sen yrittäjät toimivat tehokkaasti yhdessä vain jos ne luottavat toisiinsa. Olen hyvin onnellinen siitä, että olemme onnistuneet rakentamaan Kotipizzassa tällaisen luottamuksen kehän.

Onnistunut ketju on myös täynnä kertomuksia. Kolmenkymmenen vuoden aikana Kotipizzassa on toiminut uskomaton määrä upeita ihmisiä ja heillä on kerrottavanaan toinen toistaan inspiroivampia yrittäjätarinoita.

Noita kertomuksia on nyt koottu kirjaan, joka julkistettiin myös Vanajanlinnassa. Pizzaboksiin pakattu komea juhlateos kunnioittaa Kotipizzan perustajan Rabbe Grönblomin perintöä ja kertoo Kotipizzan historiaa, mutta se ei katso taaksepäin vaan tulevaisuuteen. Pääpaino on yrittäjiemme tarinoissa – ja upeissa kuvissa. Katso nyt!

Luottamukseen kuuluu se, ettei aivan kaikkea kerrota ulkopuolisille. Siksi juhlakirjaa ei voi ostaa kaupasta, vaan se on tarkoitettu ensisijaisesti yrittäjiemme ja yhteistyökumppaneidemme käyttöön. Mutta jos olet kiltisti, ehkäpä ensi jouluna pukki tuo sinullekin kovan paketin.

 

Lähetä kommentti