Hyvää naistenpäivää!

Näin kansainvälisenä naistenpäivänä haluan luonnollisesti muistaa kaikkia elämäni naisia. Aivan erityisesti haluan nostaa hattua kaikille upeille yrittäjänaisille.

Kotipizza-ketjun yrittäjistä 35 prosenttia on naisia: Kati, Oona, Ann-Mari, Tuija, Marjut, Jaana, Salla, Fiona, Tuija, Anna-Mari, Anne, Pamela, Soili, Pirjo, Leena, Heidi, Marjo, Outi, Outi, Taru, Pilvi, Jaana, Maarit, Niina, Kristina, Hanne, Ida, Arja, Piia, Mia, Heidi, Sirpa, Linterra, Sirpa, Sari, Hanna, Päivi, Tiina, Anne, Taru, Maija, Tuulia, Anette, Sirpa, Teija, Salla, Jaana, Katja, Päivi, Tiina, Janina, Tiina, Satu-Maarit, Merja, Seija, Tuuli, Marja, Eila, Minna, Sanna-Mari, Riitta, Pia, Leena, Tuire, Riitta, Marit, Vera, Sari, Sari, Päivi, Marjo, Niina, Satu, Sini, Ida, Janina, Heli, Marjo, Jonna, Anu, Riitta, Merja, Tarja, Kati, Virpi, Sirpa, Susanna, Sanna, Helena, Christina, Johanna, Jasmin, Jenna, Elina, Sari, Viena, Noora, Marika, Olga, Eliisa, Reija, Johanna, Marjo, Arja, Beatrice, Sanna, Minna, Nina ja Marika.

Kiitos työstänne ja hyvää naistenpäivää teille kaikille! Anteeksi, jos jonkun nimi jäi välistä. Kiitos ja onnea myös teille.

Kunnioitan kaikkia naisyrittäjiä suuresti, ja siksi haluan myös tehdä kaikkeni sen puolesta, että kaikilla tytöillä ja naisilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet saada koulutusta ja hakeutua halutessaan yrittäjän uralle.

Tämän vuoksi olenkin niin iloinen ja ylpeä siitä, että Kotipizza Group on ryhtynyt tukemaan Plan Internationalin työtä Indonesiassa. Plan edistää maassa erityisesti tyttöjen asemaa. Koulutuksella ja välillisesti myös yrittäjyydellä on siinä tärkeä rooli.

Muutaman kuukauden takaisella Indonesian vierailulla näimme Yrittäjäosuuskunnan hallituksen kanssa omin silmin, mitä Planin työ käytännössä tarkoittaa. Tämä tuore video muistuttaa osaltaan siitä, miten tärkeästä työstä on kyse.

Lähetä kommentti