Hyvä, parempi, 2018

Näin vuoden lähestyessä loppuaan on tapana katsoa taaksepäin ja pohtia kuluneen vuoden kokemuksia.

Huh huh. Kulunutta vuotta miettiessä meinaa hengästyä. Vuonna 2017 tapahtui nimittäin muun muassa tällaisia asioita:

Kotipizza-ketjun 30-vuotista taivalta ja ketjun mahtavien yrittäjien tarinoita juhlistettiin railakkailla bileillä Vanajanlinnassa sekä komealla kirjalla.

Chalupa aloitti levittäytymisen valtakunnalliseksi ketjuksi.

Ostimme enemmistön Social Food Street Burgerjoint -ravintolasta ja ryhdymme rakentamaan Social Burgerista Suomen parasta burgerketjua yhdessä ravintoloitsijoiden Herkko Volasen ja Pikkis Tuomosen kanssa.

Julkistimme kansainvälisen No Pizza -ravintolakonseptin.

Olimme täysillä mukana Nenäpäivässä ja tuimme Plan International Suomen työtä esimerkiksi osallistumalla Girls Takeover -kampanjaan, jossa 16-vuotias Nella Kuosmanen korvasi päivän ajan minut Kotipizza Groupin toimitusjohtajana.

Ja palkintojakin tuli. Kotipizza Group palkittiin Vuoden mainostajana, Suomen parhaana pienenä pörssiyhtiönä sekä koko Euroopan vastuullisimpana pienenä pörssiyhtiönä.

Niin kuin Timo Jutila sanoisi, kiitos kuuluu koko joukkueelle. Kotipizza Groupin väelle, yrittäjillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Sekä tietysti asiakkaillemme.

Nöyräksi vetää. Toisaalta ei ole ollenkaan nöyrää väittää, että vuodesta 2018 tulee vielä parempi. Minä kuitenkin väitän. Kotipizza Groupissa ollaan nimittäin vasta pääsemässä vauhtiin.

Kotipizza jatkaa ensi vuonna kasvamistaan ja kehittymistään ja varsinkin ruokalistoilla tullaan näkemään todella mielenkiintoisia uutuuksia. Nopeaan syömiseen tarkoitetusta Kotipizza Go -konseptista tulee tuttu kaikille suomalaisille. Chalupa jatkaa valtakunnallista laajentumistaan. Social Burger kasvaa ketjuksi. No Pizza muuttuu suunnitelmista konkretiaksi.

Siis ainakin näin alkajaisiksi. Takataskusta saattaa löytyä vielä kokonaan uusiakin suunnitelmia.

Varmaa siis on, että seikkailuja tulee riittämään myös vuonna. Toivottavasti voit olla mukana.

Hauskaa joulua ja mahtavaa uutta vuotta kaikille!

Lähetä kommentti