Chalupa – ruokavallankumous!

Kotipizza Group tiedotti pari kuukautta sitten, että panostamme uusien fast casual -ravintolakonseptien kehittämiseen ja että ensimmäinen uusi ketju avataan vielä tänä vuonna. Nyt se on sitten virallista: olemme mukana meksikolaistyylisessä Chalupa-ketjussa!

Chalupan food truck kiertää aivan kohta Helsinkiä ja Suomen kesätapahtumia ja ensimmäinen ravintola avataan Kallion Porthaninkadulle lähiaikoina.

Food truckChalupan varsinaiset primus motorit ovat ravintoloitsijaveljekset Iman ja Amin Gharagozlu, jotka ovat olleet aiemmin mukana ainakin monille helsinkiläisille tutuissa Shanghai Cowboyssa ja New York Ninjassa. Tavoitteena on, että ravintoloita avataan tänä vuonna yhteensä neljä ja että sen jälkeen Chalupasta lähdetään kehittämään franchising-ketjua.

Moni on jo kysynyt, miksi Kotipizza lähti mukaan uuteen ja epävarmaan hankkeeseen keskelle kovaa kilpailua, vaikka meillä on jo vuorenvarmasti toimiva pizzabisnes?

Syitä on monia.

Siksi, että Suomi kaipaa juuri Chalupan kaltaisia freesejä ja persoonallisia fast casual -ravintoloita. Paikkoja, joista saa käsin tehtyä, tuoretta ja herkullista ruokaa kohtuurahalla.

Siksi, että Iman ja Amin ovat tekijämiehiä, jotka rakentavat ravintolansa rakkaudella ja innostuksella. Heidän kanssaan on ilo ja kunnia tehdä työtä.

Siksi, että Kotipizza Groupissa on Suomen paras hankintakone Helsinki Foodstock, joka hankkii Chalupalle parhaat mahdolliset raaka-aineet taatusti kilpailukykyiseen hintaan.

Siksi, että Kotipizza Groupissa on Suomen paras ketjuosaaminen ja maan parhaat yrittäjät. Chalupa ei kilpaile Kotipizzan kanssa, vaan se tarjoaa monelle yrittäjällemme tilaisuuden laajentaa ja kasvattaa bisnestään.

Ja ennen kaikkea siksi, että Suomi kaipaa nyt tuoretta meksikolaista katuruokaa. Herkullisia tacoja, burritoja ja salaatteja, jotka tehdään raikkaista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista ilman teollisia ainesosia.

Ainakin minulla on jo vesi kielellä.

4 kommenttia artikkeliin “Chalupa – ruokavallankumous!

  1. Pingback: Ravintolan kotisivut: pikaruokaravintolat - Misat Tikkiin

  2. Hessu

    ei se ole luuranko vaan pääkallo. Mutta joo toi kokkilakin muotoilu on ihan helmee.

Lähetä kommentti