Tosissaan mutta ei totisesti

Minulla oli kunnia olla Nasdaqin toimitusjohtajan Lauri Rosendahlin haastateltavana pari viikkoa sitten. Haastattelu kuvattiin Kotipizzan kaikkein pyhimmässä eli Kalasataman tuotekehityksessä, jossa koulutamme yrittäjiä, kehitämme tuotteita ja parannamme asiakaskokemusta.

Keskustelimme muun muassa siitä, miksi vastuullisuus on hyvää bisnestä ja miksi fast casual on niin suuri ruokatrendi. Ja pääsi Lauri tietenkin myös paistokoulutukseen.

Lauri Rosendahl paistokoulutuksessa. Paistokoulutuksen jälkeen luovutetaan diplomi.

1 kommentti artikkeliin “Tosissaan mutta ei totisesti

  1. pietro jokiheimo

    Ameriikan lähetystö sivulla etsinkin partneria liiketoimintaan kala ja nuget purkkeihin
    tietenkin kana ja kala tuotanto saattaisi olla koti pizza yhtiöllekkin suunta jalostaminen tuotteiden
    saataisi mennä purkki tavara pizzerioissakin ja tukuissa kuten lidl ketjulle kommentoin sivullaan

Lähetä kommentti

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.